Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВарненка издирва младеж, който й

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВарненка издирва младеж, който й
Коментари Харесай

Варненка издирва младеж, който й оставил пари на колата, тъй като помислил, че я е одрал

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Варненка търси юноша, който й е оставил записка с 50 лв. в нея, защото помислил, че й е одрал колата. Всичко се е случило на паркинг в морския град, а собственичката схваща за станалото откакто открива бележката на предното си стъкло. Оказва се обаче, че вредата по колата е от преди. Затова тя в този момент търси младия мъж, с цел да му върне парите, споделя Нова тв.

В неделя вечерта като се прибирах видях, че до колата ми имаше клекнало момче и момиче. Докато сляза от таксито и платя, тях към този момент ги нямаше, описа собственичката на автомобила. 

На идващия ден под чистачката открих записка. Първо помислих, че е някакъв подбив. Но последвах инструкциите в бележката и като отворих багажника, открих 50 лв.. Тези пари обаче не са мои, тъй като колата ми си беше одрана, по този начин я купих, споделя тя.

Ето за какво желая да им върна парите, те са си техни. Тези пари не са мои, тъй като вредата не е породена от тях, добави дамата.

 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР